Ylävartalon harjoitukset maailmanluokan voimanostajille

Olemme kaikki nähneet miehiä Powerliftingin maailmanmestaruuskilpailuista tai jopa juniorien maailmanmestaruuskilpailuista Internetissä. Mutta miksi jotkut Able-body-kaverit näyttävät olevan 170 kiloa lihaksikkaampia kuin normaalit ruumiinpainonsa?

Lähes kaikilla ylävartalon voimanostajilla on hieman erilaiset ohjelmat valmistautuessaan tapaamiseen. Jotkut pitävät deltoidejaan ja lat-lihaksiaan ja toiset kouluttavat niitä kerran viikossa. Mutta miten voimme selvittää, harjoittako joku liikaa käyttämättä asteikkoa?

Yksi tapa arvioida harjoitteluasi on ollut käytössä jo yli kahden vuosikymmenen ajan – peili. Me kaikki teemme sen lopulta, mutta kuinka tarkalleen teet tarkistamisen varmistaaksesi, että selkäsi näyttää kampaamattomalta Eikä näytä olevan Jersey Shore -hävittäjä?

Vastaus on melko yksinkertainen – ota kuva ylävartalostasi treenatessasi. Mene sitten verkkoon kritisoimaan itseäsi.

Yhteiskunta on tehnyt kuntosalilla käymisestä elämän ensisijaisen osan. Siitä on tullut niin olennainen osa elämää, että ihmiset eivät voi elää ilman sitä. Tämän lihasmassatason saavuttamiseksi meidän on kuitenkin kiinnitettävä huomiota kehoomme, jotta voimme tehdä sen, mitä heidän on tarkoitus tehdä, ja auttaa itseämme vammoista.

Tässä on muutama vinkki, jotka auttavat sinua inspiroimaan, kun jatkat elämäsi seuraavaa lukua:

* Kaikkien kehonrakennusharjoitusten tulisi noudattaa samaa tiheysperiaatetta. Ei ole väliä, jos kohtaat peiliä peilihuoneessa, olisit järkyttynyt siitä, kuinka monta ”kehonrakentajaa” näyttää niin luonnottomalta.

* Arvioi aina itsesi uudelleen. Tämä ei voisi olla helpompaa! Jos olet uusien kuntoiluvälineiden markkinoilla tai edustajasi seuraavaan näyttelyyn, olisit yllättynyt siitä, kuinka helppoa voi olla itsesi huijaaminen. Tuntuuko sinusta liian raskas? Onko sydämesi lyö liian nopeasti? Entä hengityksesi?

Jos olet tässä tilanteessa, pidätteletkö hengitystäsi samalla kun puhut? Mittaatko sinä temaattisesti kuinka kovaa hengität juuri nyt? Jos ei, niin tarvitset silmän. Etkö usko minua? Tarkkaile ihmisten hengittämistä! Mene murehtivaan mikroaaltouuniin ja hanki terminen Sammy, katsele, kuinka se muuttaa sen lämpötilaa, ja tarkista sitten sykkeesi.

* Satuttavatko hartiat? No, nämä ovat todennäköisesti helvetin kipeitä viime viikonlopun kuolleista hisseistä. Tiedätkö mikä se on? Hienoa, Flap + Knegging on parannuskeino. Hanki pari käsipainoja ja taivuta itseäsi lantioon, vaikka et ole samanaikaisesti. Neloset eivät vain ole kovia kovia tehdessään sitä, mutta näytät kuin uusi kehon hyökkäys lattian läpi kuin Predator.

* Yhden jalan kyykky – Juoksu alas portaista ja sprintti kantamalla raskaita painoja on tullut hypertrofian kummajaisen pyhäksi graaliksi. Siksi yritän aina esiintyä videolla yllään mukava, lihaksikas näköinen paitani. Naiset ovat kateellisia, ja jopa miehet innostuvat toisinaan. Kaikki haluavat nähdä paitasi osuvan maahan. Joten sano: ”Yksi jalka kyykky, mene!”

Jos tämän monimutkaisen harjoittelun suorittaminen vaatii yli tunnin, kannattaa mieluummin yöpyä sängyssä. En tiedä miten teet sen, mutta näytän aina katoavan televisiosta melko nopeasti tämän tekemisen jälkeen. Minulla oli tapana innostaa siitä. Miksi tämä on, voit kysyä? Se johtuu siitä, että yhden jalan kyykkyjen tekeminen auttaa vahvistamaan, pidentämään ja tunkeutumaan hamstringsiin, jotka ovat ensisijainen voimanlähde suurimmalle osalle lihaksistasi.

* Varvas nostaa

* Ne saattavat tuntua hyödyttömiltä, ​​mutta jos ajattelet itseäsi hidastettuna, seuraava saattaa vain auttaa. Ehkä tunnet parhaiten vasikan kasvatuksen käsitteen. He työskentelevät! Nouse hyvin matalalle penkille pitäen selkäsi suorana. Laske itsesi hitaasti (mutta ei tarpeeksi hitaasti) alas lennolla tai astu tikkaita, kunnes jalkasi ovat tasaiset. Sinun pitäisi nousta tasan 3 sekunnin ajan, nousta, pudota takaisin alas ja toistaa. Tee 6-8 toistoa ja lisää toistoja, kun selkäsi tuntuu kireältä tai vaivalta.

* Varvas nostaa painoa

* Tämä harjoitus on suunniteltu vahvistamaan jalkapohjan fasciaa, joka on pieni, paksu kudosnauha, joka kulkee kantapään alapuolella. Tee täsmälleen kuten edellä mainittiin, paitsi tällä kertaa siirrät painoa. Kevyet painot, alle 5 kiloa, ovat parhaita. Tämä harjoitus on juuri se, mitä tunnet, kun kamppailet viimeisen sarjan ja suuren showsi seremonian välillä.

* Laatikko hyppää

* Yritä hypätä ylös ja alas paksulle puulaatikolle tai studiolattialle, laskeutua AskHandille ja sitten muulle pinnalle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *