Kuinka lenkkeillä kuin olympiaurheilija

Tässä artikkelissa käsitellään juoksua, jolla saat nopeamman, kevyemmän lenkkikunnon ja lisäät suorituskykyäsi.

Tämä on artikkeli nykyisten nuorten urheilijoiden lenkkeilykokemuksesta. Se on niille teistä, jotka haluavat päästä ulos ja lenkkeillä tai juosta, mutta joko tuntevat hämmennystä tai on vaikea saada itse liikkeelle.

Ensinnäkin; älä huoli lenkkeilystä haluamallasi tavalla tai ajattele, ettet pysty kykenemään menemään lenkkeilyyn. Uskomme vakaasti, että voit lenkkeillä, ja monissa elämäntilanteissa ei ole häpeää mennä ulos lyhyelle 30-45 minuutin lenkille. Kyllä, auttaa askelessasi hieman ylimääräistä keväästä, mutta juuri siitä on kyse, terveellisemmästä ja aktiivisemmasta elämäntavasta!

Suunnitelma A

Kun sinulla on välitön aikomus mennä ulos ja lenkkeillä – ensin ylös, on yksi johtavista ja viimeisimmistä vihjeistä tehokkaaseen lenkkeilyyn – se on suunnitella lenkkireitti. Varmista aina, että annat paljon aikaa ennen matkaa tehtävään tarkastukseen! Vaikka olet uusi kaupunki, on paljon sanottavaa auton saamisesta huippukunnossa; hyvä 60% työstäsi on auto. Jos tämä ei tietenkään ole sinulle huolenaihe tai sinulla ei ole autoa, hanki sellainen, uusi auto on pala itsestäsi ja siten toimivampi ja luotettavampi!

Harjoittelu

Hölkäämisen osalta hyvät tavat saavutetaan vain harjoittelemalla. Mitä useammin juokset, sitä enemmän kehosi on tottunut; siksi harjoittelusta tulee rutiinia, ja rutiini on välttämätön todennäköisesti seuraava tekijä mailien lisäämiseen juoksullesi. Harjoittelu on erittäin tärkeää, sillä kuntoilu on yhtä paljon kuin kuntoilutoiminta kuin hauskaa toimintaa!

Ravitsemus

Unohda kuulemasi, et tarvitse uusimpia korkean teknologian urheilujuomia saadaksesi sokeritason oikealle! Kuluta harjoittelun jälkeistä ravintoa samalla tavalla kuin ennen tielle pääsyä ja kokeile monipuolista annostusta ja tuotemerkkejä.

Kohde

Todellinen salaisuus on teko suunnitella mitä haluat syödä ennen istuntoa. Sinun on keskityttävä itsellesi asetettuihin energiakohteisiin ennen istuntoa – tai ne voivat syödä hyvän määrän surffausta edeltävästä istunnostasi!

Älä unohda seurata ruoan käyttöä – seuraa annoksiasi ja varmista, että syöt 4-8 tunnin välein päivällä. Näiden ’ieaesien’ kuluttaminen hyödyntää kaloreita ja toisinaan tarjoaa kiinnikkeet, jotka antavat sinulle tuon puolivälissä surffausistunnon.

Surf on ylös!

Sinulla on nyt hieman enemmän ajatusta surffaamisesta lenkille parantaaksesi taitotasoasi; entä surffauksesi? Muista, että olet siellä hauskaa ja jätät parhaan mahdollisen vaikutelman; mitä ruokia ja juomia aiot valita? Tärkeintä on yksinkertaistaa; juo ruokaa, joka on helposti sulavaa, mutta joka antaa kohtuullista energiaa. Hummeri-spagetti on loistava noihin hetkiin! Tiedätkö päivän energiatasosi? Surffauksesi loppuun mennessä energiasi saattaa olla hieman alhaisempi, joten valitse elintarvikkeet, joissa on korkeimmat kalorit / valinnainen annosta kohden (kestävät elintarvikkeet, kuten maissi eteenpäin tai leivät, mutta ei korkea sokeri tai kattavat evästeet ja suklaat optimistisesti korkealla) hiilihydraattipitoiset elintarvikkeet). Älä unohda harkita hedelmien ja vihannesten antamista sinulle energiaa surffauspäivääsi varten – ruokavalinnat ovat uskomattoman erilaisia ​​ja voit helposti maistella eroa tasapainoisen ruokavalion ja sellaisen välillä, joka saa sinut tuntemaan itsesi hitaaksi.

Urheilujuomat

Kilpailupäivä voi merkitä eri asioita surffaajille, mutta useimmille meistä on yleensä aika varastoida niin monta urheilujuomaa kuin sinulla voi olla ja haluat saada kaiken irti istunnostasi – kun taas harjoituksesi aikana haluavat pikemminkin välttää tarvetta päästä pulloon.

Valitse omassa budjetissamme urheilujuomat, joilla on korkea sokeri- ja kofeiinipitoisuus, rasvaton ja ammattikieltä sidottu. Jos et tavoittele kaksintaisteluidesi ydintä, olet todennäköisesti hyvin ”matala ja rasvainen” mantra – sanoessasi tätä tarvitset kuitenkin myös tasapainon ”hyvistä” ja ”hyvistä”. huono’. Esimerkiksi urheilujuoman, kuten ’Pow Lizard’, ja tavallisen Gatoraden välinen ero on sokerin ja kofeiinin määrä urheilujuomassa. Joillekin urheilujuoman ylivoimainen kofeiini on suuri bonus, toisille se on vain tuotteen tuhlausta.

Ajattele sitä tällä tavalla – haluat mieluummin käyttää 4 dollaria verrattuna 20 dollariin litraan nestettä, haluaisitko mieluummin Krating-proteiinipirtelön tai 26 oz pullon vettä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *