Pitäisikö sinun siirtyä suurista maastopyöristä maastopyörätandemeihin?

Enemmän maastopyöräilyyn sitoutuneiden ihmisten kanssa, ovatko tandemit sinulle sitten hyvä idea?

Jos etsit tapaa ajaa polkupyörälläsi maantiellä ja ehkä juosta kavereidesi kanssa mäkeä pitkin, nämä hybridipyörät saattavat olla oikea tapa edetä. Ongelmana on, että on olemassa niin paljon valintoja 10 nopeuden ja 18 nopeuden välillä. Onko edes ylimääräisen rahan arvoinen ostaa polkupyörä kahdella tai kolmella nopeudella tällaiseen maastoon?

Saatat ajatella, että hintaan 300 dollaria voit ostaa laadukkaan täysjousitetun maastopyörän ja olla matkalla, mutta ylimääräinen 300 dollaria tämän laadukkaan hybridipyörän vaihtoehdosta leikkaa todella lompakkoosi, eikö olekin? Joten ennen kuin lopetat täysin kahden nopeuden maastopyöräilyn, tarkista tämä vaihtoehto.

Maastopyörän tandemit

Kun useimmat ihmiset ajattelevat polkupyörää, he ajattelevat suurta, 1980-luvun raskasta jousihirviötä, joka on kaukana näkyvistä, aivan kuten moottoripyörä. Todellisuudessa maastopyörät ovat alttiimpia pelätylle ”julmalle” laskeutumiselle hyvästä hyppystä. Todellinen maastopyörä on paljon kevyempi, eikä siinä ole edes suurinta etupyörää ja rengasta, jotta se voisi imeä hyvän hyppyn rangaistuksen. Todellinen maastopyörä on paljon tehokkaampi tapa laskeutua maastoon aina ruohosta lumeen ja kallioon. Tämäntyyppiset polkupyörät ovat täsmälleen mitä etsit, jos haluat ajaa offroadilla tarkasti ja tuntevasti. Maastossa ajamisen harjoittelussa on monia erilaisia ​​kouluja.

Jotkut korostavat tuntikausia hyppäämistä parantamaan refleksejäsi ja luomalla sinulle ”manouchoja”. Toiset kääntyvät ratsastuskiveksi kuolleena, tai englannin ja saksan yhdistelmä maastossa puhdasta viehätystä. Tosiasia, että ei ole yhtä polkupyörää, joka voi tehdä kaiken. Monilla eri vaihtoehdoilla voit olla varma, että löydät todella suuren matkan siivoamaan ja esittelemään ja toivottavasti et pääse tarttumaan joihinkin paikallisiin villieläimiin.

yksityiskohdat – mieti mitä maastoa aiot eniten? Nautitko polkupyörästä, joka hyppää suuria mäkiä, isoja kiviä, ulos ja alas jyrkkiä maastoja, noustessa? Ripustatko kymmenen pyörällä, joka tekee kaiken hyvin? Etsitkö hyvää hyppykonetta nopeudella, kestävyydellä, itsevarmuudella, voimalla, hyvällä ajettavuudella … Oletko menossa määränpäähän, jossa eri maastot tuottavat erilaisia ​​tuloksia? Luuletko vanhan pyöränne tekevän mitään hyvää? Pitäisikö sinun oppia ajamaan useammalla kuin yhdellä tavalla? Aiotko matkustaa syrjäisiin paikkoihin ratsastamaan? Kuinka monta nopeutta pyörällä on? Tekeekö se kaiken matkan aikana? Kuinka nopeasti etsit sen menevän? Jos et ole varma, kuka saat sen tekemään tällä tavalla, sinun on hankittava pyörä, joka voi tehdä melkein mitä tahansa – useimmille monipuolisille ajajille tämä on äärettömän alhainen …

Hanki Bool ja tee se maastopyörällä

Asutko tuntemattomassa maastossa? Etkö ole varma, missä aiot eniten ratsastaa? Etkö ole varma mistä aloittaa? Hanki muoto. Tee kaikkesi voidaksesi elää mahdollisimman terveellisesti, ruokavaliosta, painosta, vedenkulutuksesta, nukkumisesta, harjoittelusta … Ei viikoittaista harjoittelua, mutta terveellinen ruokavalio, jossa on runsaasti kasviksia ja hedelmiä, on hyvä idea, ja yleensä päinvastoin niille, jotka syövät pikaruokaa.

Hanki pyörä, jolla on parhaat komponentit – renkaat, jotka ovat ongelmattomia (vaikka teknikot ajattelevatkin olevansa parhaita). Hyvien renkaiden ostaminen maksaa itsestään useita viikkoja. Et tarvitse mitään hienoa, a. ECON-sh navetan pyöräsarja on hieno ja saatat myös korvata varastopyörät 11 tuumalla 60 lbs: n pyörillä, saat kuvan. Varastopyörät voivat pitää sinut paikalla vain sen vuoren huipulla, jolla aiot ajaa, renkailla pyörität vettä pestä raakaa pinnalta.

Takuu ja tuki

Maastopyörä on vakava investointi. Sinun tulisi harkita takuita niille osille ja työlle, joita he saavat. Jos heitä ei ole siellä, hanki heidät. Useimmissa kaupoissa on tukipalvelu, jonka voit lähettää vain sähköpostitse, tai voit käydä heidän verkkosivuillaan ja oppia, millaista tukea on saatavilla. Jotkut kaupat tarjoavat jopa vain tietyn dollarin takuun. Jos yrität ajaa tasaisella maastolla eikä hinnoiteltua pyörää ole saatavana (tai kaupassa ei ole), voit tutkia vaneripyörällä ajamista tai pinna-pyörillä ajajia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *